Titel Muziekschool NIWIGI
Titel Muziekschool NIWIGI
Titel Muziekschool NIWIGI

Wie zijn wij?

Muziekuitgeverij NIWIGI

Muziekuitgeverij NIWIGI is een in 1998 opgerichte muziekuitgeverij gespecialiseerd in uitgaven voor keyboard en elektronisch orgel. Onder deze uitgaven vallen ook onze specifieke methoden en songboeken voor het groepsonderwijs.

 

Muziekschool NIWIGI

Muziekschool NIWIGI verzorgt lessen voor alle elektronische toetsinstrumenten. Zowel individueel als groepslessen behoren tot onze mogelijkheid. Buiten elektronische toetsinstrumenten verzorgen wij ook lessen voor Waldhoorn en andere koperblaasinstrumenten (m.u.v. de schuiftrombone).
Vanaf april 2007 is het aanbod uitgebreid met het verzorgen van de cursus 'Muziek op schoot'.

Nieuw in de Corona tijd

Omdat we allemaal minder uit huis kunnen is het misschien fijn U oude hobby van el. orgel, piano of keyboard weer op te pakken. Een les kan dan weer helpen om de oude kennis weer terug te brengen in de vingers. Dit kan life in een 1 op 1 situatie of online. U koopt een strippenkaart van 5, 10 of 15 lessen en bekijkt zelf of U daarna weer regelmatig iedere week wilt lessen of dat dit genoeg is om weer met plezier te kunnen verder spelen. De strippenkaarten kosten 50, 95, en 140 euro per stuk. Stuur maar een berichtje dan kunnen we samen een les afspreken. Bellen kan natuurlijk ook.

Leerling tijdens les

Muziek op schoot:   nieuwe cursus begint hopelijk gauw. Na de lock down aan meldingen zijn nog welkom